ajánlat

Ajánlatom azon cégeknek, cégvezetőknek, iskolai vezetőknek, rendezvényszervezőknek és jógastúdiók oktatóinak szól, akik nyitottak és akiknek fontos az intézményeikben dolgozók testi, szellemi és lelki harmóniájának megteremtése.

Cégvezetőként önök esetleg tapasztalták, hogy egyre nagyobb a munkahelyi kíhívások okozta feszültség és stressz munkatársaik körében. A jó és hatékony munkavégzéshez elengedhetetlen a nyugodt munkakörülmények megteremtése. Csak fizikailag, szellemileg és lelkileg stabil emberek adhatják tudásuk legjavát.

Ebben segít önöknek a tibeti hangterápia, a közös hangfürdő, amely során a felgyülemlett stressz, az elhallgatott problémák, a fáradtság feloldódik. A közös élmény egymásra hangolja és közelebb hozza a munkatársakat, így újult energiákkal tudnak munkájukra koncentrálni.

Pedagógiailag, gyógypedagógiailag normál értelmi képességű, vagy fogyatékossággal élő gyermekeknél is egyaránt alkalmazható a tibeti hangterápia és a közös hangfürdő. A gyerekek nyugodtabbak, kiegyensúlyozottabbak, motiválhatóbbak lesznek, a a játékos kezelések eredményeként iskolai teljesítményük, társas kapcsolataik javulnak.

A hangtálakat egyre több óvodában, iskolában és gyógypedagógiai intézményben alkalmazzák. A gyermekek játékosan megtapasztalják, hogy milyen hatást gyakorolnak rájuk.
Az eredmény sokszor már néhány kezelés után is érezhető.

Jógaközösségek is előszeretettel alkalmazzák a tibeti hangfürdőt foglalkozásaikon. Főleg az irányított meditációk alatt fejti ki áldásos hatását, de a foglalkozások levezetéseként is remek módszer az ellazulásra.

Ha úgy gondolják, hogy a tibeti hangfürdő nyújtotta közösségi élmény nem hiányozhat az önök munkahelyéről, iskolájából, jógastúdiójából vagy rendezvényéről, kérem, vegyék fel velem a kapcsolatot!

ॐ मणि पद्मे हूँ)